Eigen Website

Subtitle

Bedrijf website

Een website voor het bedrijf is tegenwoordig niet meer uit het zakenleven weg te denken. En niet alleen is het belangrijk dat u alleen een website voor het bedrijf heeft. Deze moet ook nog eens aan een aantal eisen voldoen. Zo moet de website er overzichtelijk uitzien en er uitziet op zowel grote schermen als op kleine schermen (zoals mobiele telefoons en tablets). En moeten er duidelijke contactmogelijkheden zijn zodat een prospect ook daadwerkelijk klant kan worden.

En eigenlijk weten we wat u nu al gaat zeggen: "Maar het maken van een website is helemaal geen kernactiviteit van mijn onderneming".  Het dat begrijpen we maar al te goed. Net als accountancy en het regelen van visitekaartjes, kantoorapparatuur, telefoonverbinding is ook het maken en onderhouden van een website voor uw bedrijf één van dingen waar u vaak zelf geen kaas van gegeten heeft, maar wel horen bij het hebben van een bedrijf.

Het is dan ook zaak dat u uw tijd niet verdoet aan het uitzoeken hoe u een domeinnaam aanvraagt, hoe u vervolgens een website maakt, deze overzet naar het domein, hoe u uw e-mail aan de praat krijgt, et cetera. Het is het beste om dat soort dingen uit te besteden aan een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is en de randzaken voor u kan wegnemen.

Een dergelijke onderneming is Vrolijk Internet Services. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het regelen van alles wat met uw bedrijfswebsite te maken heeft. Vrolijk Internet Services is vanaf 2014 bezig met ondernemers helpen met het realiseren van online zichtbaarheid en uiteindelijk het binnenhalen van nieuwe klandizie, waardoor uw onderneming extra omzet gaat draaien.